Pizzeria PINO je najstarejša pizzeria na Gorenjskem - o njenih začetkih krožijo zanimive zgodbe.

Naša družinska picerija je prijeten in vabljiv restavracijski lokal, specializiran za okusne domače pice. Že ob vstopu vas bo pričakal mamljiv vonj po sveže pečeni pici.

Naša ponudba zajema raznolike klasične in posebne pice, vse pripravljene iz najbolj svežih in kakovostnih sestavin. Uporabljamo samo najboljše sire, meso in zelenjavo, da ustvarimo popolno kombinacijo okusov. In za tiste, ki se želijo preizkusiti v čem drugem poleg pice, nudimo tudi solate, testenine ter ostale dobrote iz naše kuhinje.

Toda tisto, kar resnično izstopa v naši piceriji, je družinska vzdušje. Ne glede na to, ali se odpravljate na večerjo z majhnimi otroki ali s skupino prijateljev, je naš prijeten lokal popolno mesto za uživanje ob dobri hrani. Ponosni smo na prijazno in gostoljubno osebje, ki vedno stoji na voljo za posebne zahteve ali prehranske omejitve.

In če iščete nekaj sladkega, da zaključite obrok, poskusite naše domače sladice. Od klasičnega tiramisuja do razkošne prekmurske gibanice so naše sladice popoln način, da zaključite okusen obrok.

Na splošno je naša družinska picerija idealen kraj za uživanje v okusnem obroku s svojimi najdražjimi. Ponosni smo, da nudimo najboljšo pico v mestu, skupaj z gostoljubno in prijetno atmosfero, ki vas bo naredila, da se počutite kot doma.