Restavracija v Hotelu Kotnik je sinonim za kulinariko z bogato 50. letno tradicijo.

Naša družinska restavracija Kotnik je prijeten in gostoljuben lokal, ki že ob vstopu oddaja toplo in vabljivo vzdušje. Dekoracija je preprosta, a čarobna, s lesenimi mizami in stoli, nežno osvetlitvijo in okusno umetnostjo, ki okrasi stene.

Na jedilniku se nahaja raznovrstna ponudba jedi, ki so narejene iz visokokakovostnih sestavin, vključno z predjedmi, glavnimi jedmi in sladicami. Od klasičnih jedi do bolj gurmanskih možnosti, naša ponudba zagotavlja, da bo vsak gost našel nekaj, kar mu bo ustrezalo. Vse jedi so pripravljene s skrbnostjo in pozornostjo do detajlov, zagotavljajoč, da je vsak grižljaj polnega okusa.

A to, kar resnično ločuje našo družinsko restavracijo od drugih, je personalizirana storitev, ki jo zagotavljajo naši zaposleni. Prijazni in pozorni natakarji se trudijo, da se vsak gost počuti udobno in dobro poskrbljeno. Ne glede na to, ali ste redni gost ali prvič obiskovalec, se boste počutili kot del družine v tem gostoljubnem in prijetnem okolju.

Na splošno je naša restavracija prijetna destinacija za preživljanje časa v družbi okusne hrane, udobne atmosfere in odlične storitve, ki ustvarjajo nepozabno izkušnjo.

Vabljeni

kotnik 133